Slettes indholdet af din PrestaShop-kurv efter sideskift eller refresh?

images

Jeg har i den sidste stykke tid fået en del henvendelser fra mine PrestaShop-kunder om, at deres besøgende gang på gang oplever, at når de har lagt noget i kurven, slettes det igen når de enten laver et refresh af siden ELLER et sideskift (for at købe mere eller for at betale for ordren).

Dette er selvfølgelig ikke ret hensigtsmæssigt, at alt indholdet i kurven slettes, så det principielt er umuligt at lave en ordre.

Hvis du er Meebox-kunde har jeg imidlertid en løsning på problemet:

Meebox cPanel

Du skal ind og slå “Meebox Varnish Cache” fra. Det løser problemet.

Bemærk at ændringerne først træder i kraft efter et stykke tid, så hav tålmodighed.

Der kan være mange fordele ved Varnish Cache – men når det går ind og blokerer for din forretning på den måde tvivler jeg på du synes de fordele, der trods alt er, overskygger det.

Bemærk dette er et fix til Meebox – hvis du har en anden udbyder kan du passende spørge om de har noget Varnish Cache installeret på dit hotel og bede dem slå det fra.

Derudover kan det godt være at der findes et andet fix hvor du undgår at skulle slå Varnish Cache fra. Jeg har dog ikke fundet sådan en løsning efter adskillige timers arbejde. Underret mig gerne hvis du finder en anden bedre løsning.

Til slut vil jeg anbefale dig at teste det i gennem på alle browsere. Jeg har set tilfælde hvor Varnish Cache fint har kunne fungere med PrestaShop i Chrome – men ikke i Firefox og Explorer. Så test det – det kan koste dig dyrt hvis indholdet af dine kunders indkøbskurve tømmes når de prøver at gennemføre ordren eller blot vil købe mere.

Fortsat god dag!

Posted by